Praktijk Hoek Melkweg - Studentenhulpverlening

Door de maatregelen omtrent het Coronavirus is ons leven in een korte tijd behoorlijk veranderd. Onze autopiloot brengt ons niet meer naar de locaties die wij kennen. In plaats daarvan bevinden wij ons opeens in een situatie waarin het leven veel langzamer beweegt dan normaal. Het lukt ons niet meer om onze problemen weg te feesten of om ons compleet te verliezen in de universitaire bibliotheek of sportschool. We zijn verdoemd tot Netflix, bankhangen en het nauwlettend volgen van persconferenties. Door dit verschil in dagelijkse patronen worden we gedwongen wakker. Met dit bewustzijn komt ook onrust. Alleen al het gevaar van het coronavirus voor familie, vrienden en jezelf brengt hiervan genoeg teweeg.

 

Daarnaast maken ook angst, boosheid en verdriet, die door het drukke pre-corona leven nooit de tijd en ruimte hebben gehad om naar boven te komen, gebruik van dit moment van stilstaan om aan de oppervlakte te komen. Ook worden we ons ervan bewust dat er minder dingen zijn waaraan wij ons kunnen vasthouden. De eerst zo duidelijk uitgestippelde toekomst staat opeens niet meer zo stevig in de grond als we dachten.

 

Vanwege dit alles begrijpen wij dat dit een moeilijke tijd voor jou kan zijn. Daarom ben je bij ons juist in deze onzekere tijd van harte welkom. Middels het beveiligde programma ‘KPN Zorg Messenger’ hopen we jou alsnog te kunnen ondersteunen en te helpen deze onzekere wateren te navigeren. Ook de kennismakingsgesprekken worden via dit medium gevoerd. Schroom niet om je aan te melden.

aanmeldknop-klein


IK BEN MENS, LAAT NIETS MENSELIJKS MIJ VREEMD ZIJN

Terentius, 2e eeuw voor Christus

^